Copywriting și marketing de conținut

Conținut de calitate pentru site-uri web și marketing online

Avem o echipă de copywriteri care pot crea texte de înaltă calitate pentru orice domeniu de activitate. Rezultatul final va fi un material bine informat, bine structurat, formatat optim pentru o indexare corectă în motoarele de căutare și cu un impact puternic asupra cititorilor. Rezultatul? Un concept unic prin care să captezi atenția și să crești șansele de a vinde produse sau servicii online.

Agenție de Web Design Neamț

Când și de ce aveți nevoie de conținut de calitate

Indiferent de motivul pentru care alegeți serviciile noastre de scriere de conținut, copywriterii noștri au un singur scop: să descrie în mod adecvat serviciile sau produsele pe care le oferiți și să le prezinte publicului țintă în cel mai profesional mod!

Descrieri de produse/categorii

Serviciul se adreseaza proprietarilor de magazine online care doresc sa puna in evidenta punctele forte ale produselor lor, sa informeze corect potentialii cumparatori si sa indeplineasca toate cerintele pentru a avea un magazin online optimizat pentru motoarele de cautare.

Știri și articole în presă

Vrei să construiești un brand online? Trebuie să știți că publicarea de știri și articole despre afacerea dvs. va ajuta foarte mult la popularizarea afacerii pe care o reprezentați. Alege serviciul nostru de copywriting și ai garanția celor mai eficiente rezultate.

Comunicate de presă

Poate cea mai bună modalitate de a comunica cu publicul țintă este reprezentată, în continuare, de difuzarea comunicatelor de presă. Brandul tău crește văzând cu ochii tăi dacă alegi acest serviciu și te adresezi tocmai publicului care poate deveni clientul tău pe termen lung.

Cum am lucrat?

Avem o modalitate inconfundabila, prin care reusim sa parcurgem toate etapele importante cu ajutorul carora putem obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta!

Analiza

01

Analiza cererii

Pe baza solicitării dvs., vom analiza intern disponibilitatea departamentului de copywriting și marketing de conținut

Stabilire

02

Stabilirea unui termen limită

În funcție de volumul materialelor scrise și de urgența acestora, conturăm cel mai bun termen în favoarea dumneavoastră

Transmitere2

03

Transmiterea briefului

Managerul de cont atribuit proiectului dumneavoastră trimite brief-ul de informații și structura materialelor către departamentul de copywriting

creare website

04

Pregătirea materialelor

Departamentul de copywriting creează materialele solicitate, iar Managerul de cont vi le trimite spre examinare

Adaptare

05

Adaptarea în funcție de feedback

După ce primim feedback-ul dumneavoastră cu privire la prima formă a materialelor, facem modificările specifice pe care le solicitați

Transmitere

06

Transmiterea materialelor finale

După efectuarea modificărilor solicitate, vă vom trimite materialele în forma lor finală. Dacă sunteți mulțumit, atunci așteptăm un nou brief!

Ești gata discutăm despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alege modalitatea de comunicare și un reprezentant te vă contacta în cel mai scurt timp.

chat suport

Our clients: