Creare site ieftin

În calitate de dezvoltator web, de la un site de prezentare accesibil la magazine online complexe, vă ajutăm să vă lansați cu succes afacerea online. Dorim să sprijinim orice afacere nou-înființată, motiv pentru care ne oferim să dezvoltăm site-uri web potrivite pentru orice buget.

Creare-site-ieftin-1Creare-site-ieftin-1

Site complet pentru orice buget

Site-ul web reprezintă imaginea afacerii dumneavoastră în mediul online. Indiferent de prețul necesar pentru a crea o prezență online, scopul nostru este să ne asigurăm că imaginea mărcii dumneavoastră nu este afectată de un site web a cărui structură, grafică și performanță nu sunt în conformitate cu standardele pe care trebuie să le îndeplinească orice site modern.

graphics

Grafică modernă

Designul paginilor nu va fi doar modern, ci și adaptat domeniului de activitate al mărcii, precum și propunerilor dumneavoastră.

seo optimizare

Pagini optimizate SEO

Pentru o prezență online completă, orice site ieftin pe care îl creăm va trece printr-un proces de optimizare On-Page.

speed

Viteză excelentă de încărcare

Viteza bună de încărcare este un aspect obligatoriu pentru orice site web creat în 2024, indiferent de bugetul alocat dezvoltării.

garantie

Calitate garantată

Imaginea noastră online este strâns legată de calitatea serviciilor pe care vi le oferim.

cerinte

Site conform cerințelor

Creăm site-uri web ieftine în funcție de cerințele pe care le primim, dar și de sugestiile pe care vi le vom face.

ssl

Site securizat

Orice site web, ieftin sau nu, are nevoie de un nivel suficient de protecție împotriva atacurilor web.

Cum obținem un site ieftin fără a pierde calitatea?

Suntem o agenție web cu o vastă experiență pe piața dezvoltării de site-uri web din România și nu numai. Timpul și numeroasele proiecte realizate în trecut ne-au permis să găsim modalități prin care să reducem volumul de efort depus și să îți oferim ție un website ieftin și calitativ.

Ca în orice domeniu, experiența te ajută să îți desfășori activitatea mai rapid și cu mai mult profesionalism. Noi am ales să folosim acest avantaj în ajutorul tău.

Pentru realizarea unui site ieftin folosim soluții dezvoltate in-house – template-uri optimizate pentru performanță, design responsiv și modern, funcții reutilizabile realizate în alte proiecte precedente de amploare. Astfel, o mare parte din efortul depus este îndreptat spre latura grafică a proiectului tău.

Aplicațiile web low-cost sunt dezvoltate utilizând CMS-uri precum WordPress, având o interfață ușor de utilizat, prin care tu îți poți gestiona cu ușurință conținutul site-ului, clienții, statisticile magazinului și multe altele.

Ești gata să discutăm despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alege modalitatea de comunicare și un reprezentant te va contacta în cel mai scurt timp.

ff

Clienti nostri: