grafică print

Produsele noastre creative vă vor ajuta să ieșiți din tipare și să atrageți noi clienți printr-o expunere adecvată

Oferim soluții de publicitate personalizate și schițăm strategii de impact pentru a crește vizibilitatea brandului tău! Ne ocupăm de realizarea întregului concept grafic pentru print și definim campanii menite să rămână în mintea publicului țintă!

grafica print web
reclame

Pentru că imaginea companiei tale contează!

Imaginea oricărei companii contează, mai ales când întreaga societate de astăzi poate reprezenta un client mai mult sau mai puțin direct pentru produsele sau serviciile pe care le reprezentați. Ce aștepți, alege acum o consultanță de specialitate și beneficiază gratuit de sfaturile noastre!

Eficacitatea materialelor publicitare tipărite este dovedită în orice situație, indiferent de natura unei afaceri, având la dispoziție cel puțin 5 elemente care să te facă diferit de concurenții tăi. Alege serviciile noastre de creatie grafica pentru print si iti garantam rezultate rapide si de incredere, asta pentru ca avem experienta necesara unei astfel de colaborari si colaboram cu parteneri de incredere in ceea ce priveste imprimarea profesionala, impecabila a materialelor clientilor nostri.

Imprimare digitală

Materiale mici care pot fi multiplicate rapid

Realizam grafica necesara acestui tip de material si va punem in legatura cu colaboratorii nostri pentru a avea produsele disponibile in cel mai scurt timp. Cu o experienta de peste 5 ani in realizarea de materiale publicitare, cunoastem absolut toate detaliile necesare pentru a obtine o grafica cu impact si un print pe cele mai bune solutii ale momentului!

carte de vizxita

Cărți de vizita

Modelele pot fi proiectate în format peisaj sau portret, cu multiplicare rapidă pentru un număr mare de angajați. Imprimarea se poate face pe carton sau plastic.

flayere

Flyers și pliante

Alegeți un pliant sau un pliant pentru a vă face mai bine cunoscută afacerea. Ne putem gândi la un design interactiv care captează atenția oamenilor țintă.

cataloage

Cataloage și broșuri

Prezentați-vă produsele sau serviciile cu ajutorul unui catalog sau a unei broșuri. Veți informa mai ușor clienții despre noi oferte sau servicii/produse.

baner

Bannere și postere

Putem proiecta bannere și afișe mici pentru a sugera vizitatorilor detalii importante despre afacerea dvs. De asemenea, pot fi asigurate imprimarea și montarea.

maps

foldere

Vrei sa atragi atentia inca de la prima intalnire cu potentialul tau client? O hartă cu un design profesional va impresiona cu siguranță orice partener.

ecusoane

insigne

Oferă-le angajaților tăi o insignă practică, cu un design îndrăzneț. Reputația afacerii tale este primordială, atât în ​​rândul clienților, cât și în rândul angajaților tăi.

calendare

Felicitări și calendare

Vrei să te pregătești din timp pentru sărbători precum Paștele, Crăciunul sau un alt eveniment? Alegeți felicitări și calendare pentru angajați și parteneri de afaceri.

etichete

Etichete produse

Eticheta vinde, este una dintre cele mai importante lecții de marketing în aer liber. Produsul dumneavoastră devine complet dacă are o prezentare proporțională cu calitatea sa.

subsol1

Antetul/subsolul documentului

Un detaliu atât de mic, dar cu o importanță atât de mare. Documentele pe care le atașați colaboratorilor, clienților sau angajaților trebuie să fie personalizate!

Tipărire mare și producție publicitară

Elementele care vă pot crește substanțial vizibilitatea în exterior sau la evenimente

Materiale medii și mari cu eficiență sporită în creșterea expunerii dumneavoastră într-o manieră profesională. Fie că te gândești la o listare a unui parc auto, fie că vrei să promovezi afacerea prin intermediul afișelor stradale, te putem ajuta să alegi o grafică unificată, care să reprezinte specificul afacerii și care să creeze un impact imediat în rândul publicului țintă.

colant autos

Colant auto

panou

Publicitate in aer liber

banner

Afișe și indicatoare stradale

tabs132

Tapet și Tablouri

casets1

Cutii luminoase

liters

Litere volumetrice

rolls

Roll-up

standard

Standuri de expoziție

textiles

Textile și steaguri

Ești gata discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alegerea modalității de comunicare și un reprezentant te contacta în cel mai scurt timp.

ff

Aplicații folosite: