TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ați venit pe www.mxserv.ro, operat de SC WEB AINHOA SRL. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor de mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste informații.

1. SERVICII OFERITE

www.mxserv.ro furnizează servicii de web design, web development, branding, marketing și management. Prin utilizarea acestor servicii, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate aici.

2. CONFIDENȚIALITATE

Respectăm confidențialitatea clienților noștri. Informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi tratate cu confidențialitate și nu vor fi dezvăluite terților fără consimțământul dumneavoastră, exceptând situațiile prevăzute de lege.

3. DREPTURILE DE AUTOR ȘI PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra conținutului acestui site, inclusiv designul grafic, textele, imagini și alte elemente, sunt deținute de SC WEB AINHOA SRL sau partenerii săi. Utilizarea neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

4. PLĂȚI ȘI TARIFE

Tarifele pentru serviciile oferite de www.mxserv.ro sunt specificate în secțiunea dedicată a site-ului nostru. Plățile se efectuează conform instrucțiunilor furnizate. SC WEB AINHOA SRL își rezervă dreptul de a revizui tarifele în orice moment, anunțând clienții cu anticipare.

5. ANULARE ȘI RENUNȚARE

Pentru informații referitoare la politica de anulare și renunțare, vă rugăm să consultați secțiunea dedicată de pe site-ul nostru.

6. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

SC WEB AINHOA SRL își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment. Modificările vor fi efective imediat după publicarea acestora pe site. Utilizarea continuă a site-ului constituie acceptarea implicită a acestor modificări.

7. CONTACT

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@mxserv.ro.