Agenție Social Media

Vă ajutăm să obțineți clienți cu ajutorul celor mai populare rețele de socializare ale momentului!

Indiferent de nișa în care activezi, clienții tăi actuali și potențiali folosesc rețelele de socializare în viața lor de zi cu zi. Fie că vorbim de Facebook, Instagram sau LinkedIn, prezența ta pe rețelele de socializare te ajută să ajungi la publicul țintă, să câștigi atenția celor care nu au auzit de brandul tău sau să recâștigi atenția celor care au interacționat deja cu acesta, să interacționezi cu audiența paginilor tale, dar și pentru a-ți crește clienții potențiali sau conversiile online. Vă putem ajuta să vă gestionați conturile de Social Media și să vă promovați activ prin campanii Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads.

ppc social

De ce sunt importante rețelele sociale?

Doriți să vă îmbunătățiți prezența în Social Media și nu aveți idee ce strategie să abordați? Doriți să vindeți mai mult și să obțineți mai mulți clienți potențiali (formulare completate, ghiduri descărcate, aplicații instalate)?

Prezența activă pe Facebook, Instagram sau LinkedIn începe cu prezentarea actualizată a afacerii tale. Ai nevoie de conturi de afaceri, nu de conturi personale, precum și de o configurație profesională pe partea grafică! După ce am pus la punct aceste 2 aspecte esențiale, te ajutăm să devii vizibil în fața publicului tău țintă!

Indiferent dacă doriți să mențineți relația cu utilizatorii actuali ai paginii dvs., dacă doriți ca brandul dvs. să devină mai popular, dacă doriți mai mult trafic pe site sau mai multe vânzări online, vă putem ajuta cu o strategie completă de management al canalului și de marketing!

Social-Media-branding-1Social-Media-branding-1

Mai multe persoane vorbesc despre marca ta

Ai o afacere start-up și vrei să o faci cunoscută într-un timp record? Prezența în Social Media este crucială pentru recunoașterea unui nou brand!

Social-Media-clienti-1Social-Media-clienti-1

Mai multe persoane interesate de serviciile dvs

Indiferent de serviciile pe care compania ta le oferă, poți oricând să găsești noi clienți țintind eficient publicul (locație, vârstă, interese).

Social-Media-cumparatori-1Social-Media-cumparatori-1

Mai mulți oameni care vă cumpără produsele

Social Media vă oferă avantajul conținutului grafic! Poți vinde mai mult online prin campanii sponsorizate sau prin crearea unui magazin pe nișa afacerii tale!

Social-Media-reactsSocial-Media-reacts

Campanii Facebook, Instagram și LinkedIn Ads!

O metodă rapidă de a-ți face cunoscut brandul, de a-ți crește portofoliul de clienți sau de a-ți crește vânzările online este reprezentată de demararea unei campanii plătite pe canalul potrivit în funcție de nișa în care ești activ.

Avantajul unei campanii plătite pe platformele de socializare constă în selectarea precisă a audienței relevante, în funcție de numeroase criterii (Locație, Vârstă, Sex) dar și de acțiunile utilizatorilor: vizitatori pe site-ul sau magazinul tău, liste cu clienții actuali, persoane care au interacționat offline cu afacerea ta (telefon/alte canale), persoane care au deschis sau au completat un formular.

Succesul unei campanii Facebook, Instagram sau LinkedIn Ads se măsoară în funcție de bugetul investit și de rezultatele obținute în funcție de obiectivul stabilit inițial: Vizibilitate și Impact , Considerare (Trafic, Interacțiuni, Instalări de aplicații, Mesaje sau Vizualizări de clip) sau Conversii .

+ 0 %

Vizibilitate și branding

Creștem interesul utilizatorilor pentru marca dvs., serviciile pe care le oferiți sau produsele pe care le vindeți prin campanii cu obiectivul de Vizibilitate.

+ 0 %

Trafic

Aveți un site web sau un magazin online nou lansat? Prin obiectivul Trafic ne asigurăm că acesta este vizitat de cât mai mulți utilizatori care fac parte din publicul țintă!

+ 0 %

Generarea de leaduri

În zilele noastre, oamenii contractează servicii online! Dacă doriți să creșteți numărul de clienți, vă vom ajuta cu o campanie de Lead Generation!

+ 0 %

Vânzări online

Campaniile care vizează conversii cresc numărul de comenzi online și pot fi ușor monitorizate de o agenție ppc care are și un departament de web design!

Administrarea conturilor Facebook, Instagram și LinkedIn

Vrei să ai conturi sociale cu prioritate în News Feed al celor care au interacționat cu afacerea ta? Social Media este un canal de comunicare extrem de competitiv. Trebuie să fii prezent și activ în fiecare zi pentru a-ți menține audiența, rata de Like & Share și credibilitatea în fața publicului țintă!

smo-new-iconsmo-new-icon

Postări

Lansați un nou serviciu sau produs? Organizați un eveniment sau o strângere de fonduri? Informațiile trebuie să ajungă la publicul țintă cât mai repede posibil, iar noi vă putem ajuta să o transmiteți în cel mai captivant mod!

jjjj

Management

Prezența constantă pe platformele sociale înseamnă și responsabilitate. Utilizatorii își pierd rapid interesul sau pot apela la evaluări negative dacă nu primesc feedback și răspunsuri la mesajele lăsate pe pagina ta! pe care le lasa pe pagina!

Ești gata discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alege modalitatea de comunicare și un reprezentant te contacta în cel mai scurt timp.

ff

Our clients: