campanii PPC

Agenție de marketing de performanță

Avem peste 5 ani de experiență în crearea de strategii și campanii profitabile PPC pentru partenerii noștri. Începând de astăzi, poți fi următorul antreprenor care se bucură de rezultatele imediate ale acestui canal de marketing online! Ce ne propunem? O echipa dedicata, campanii personalizate in functie de nisa in care esti activ si cresterea vanzarilor online!

Agenție Web Design Neamț

Sponsorizat

Aflați cum vă ajută rețelele sociale să vă promovați afacerea

fbs

Cum vă ajută rețelele sociale să vă promovați afacerea? www.Mxserv.ro

campanii ppc

Anunţ· Mxserv.ro

PPC agenție- Google Adwords & Facebook Ads campanii

PPC – Soluția perfectă pentru a vă aduce clienți din prima zi. Campanii Google Adwords și Facebook Ads gestionate de o agenție profesionistă!

Agenție Web Design Neamț

Sponsorizat

fbs

Află mai multe

Cum vă ajută rețelele sociale să vă promovați afacerea? www.Mxserv.ro

Agenție PPC cu rezultate garantate

Tipuri de campanii PPC profitabile pentru afacerea dvs

Știți care sunt cele mai profitabile tipuri de campanii PPC pentru afacerea dvs.? Să le descoperim împreună și să testăm cele mai eficiente reclame pentru a obține cât mai mulți clienți pentru afacerea dvs.

Vă asigurăm de implicarea noastră în fiecare campanie setată, vă punem la dispoziție întregul know-how al specialiștilor noștri și vă vom oferi un manager de cont personal, care vă va ține la curent cu rapoarte precise, sugestii de îmbunătățire a campaniilor PPC ca precum și alte informații de interes pentru a crește profitabilitatea campaniilor și a îmbunătăți prezența generală a site-ului dvs. web sau a magazinului dvs. online.

ppc12
seo-shop

Google ADS

Cauți mai mulți vizitatori și dorești o campanie de tip Search Ads? Ai nevoie de branding și țintești o campanie de Display sau de Youtube? Vrei să vinzi mai mult prin Google Ads Shopping? Ai ajuns unde trebuie, agenția noastră oferind toate aceste tipuri de campanii prin platforma Google Ads.

social magazine

Facebook ADS

Cel mai propice canal de promovare pentru avântul afacerii tale poate fi chiar cea mai populara rețea de socializare! Fie că te gândești la o campanie de Awareness, Trafic sau Vânzări, specialiștii noștri te pot ajuta. Citește mai multe despre acest canal de promovare sau solicita o oferta.

statistici trafic

Instagram ADS

Putem implementa pentru tine campanii Instagram ADS personalizate, adaptate pentru leads sau vânzări, astfel încât să iți atingi cât mai repede obiectivele! Livrăm campanii creative, optimizate, astfel încât să poți targeta exclusiv publicul tău tintă în cea mai rapida maniera posibila.

grafica ppcs web

De ce o campanie PPC?

Descopera cele mai importante avantaje

Campaniile PPC sau Pay Per Click, asa cum mai sunt ele cunoscute in domeniul marketingului online, reprezinta una dintre cele mai cunoscute, solide si performante modalitati de promovare. Practic, se plateste strict pentru utilizatorul care a dat click pe reclama si care, implicit, a ajuns pe pagina site-ului sau a magazinului dumneavoastra.

In momentul de fata, platforme globale precum Google, Facebook, Instagram sau LinkedIn ofera posibilitatea agentiilor de publicitate sa creeze diferite tipuri de campanii prin intermediul carora sa se ajunga usor, la un cost setat manual si extrem de precis la utilizatorul tinta, acesta din urma fiind targetat astfel incat campaniile PPC sa ofere o rentabilitate cat mai mare, rata de conversie fiind un element cheie in stabilirea ROAS-ului.

Vizibilkitate

Vizibilitate imediată

Clienții tăi sunt la un clic distanță. Configurarea inițială și optimizarea constantă a campaniei asigură un plus de vizibilitate în fața publicului țintă!

Campani

Campanii măsurabile

Analizăm conversiile și interacțiunile utilizatorilor prin instrumentele speciale oferite de platformele Google, Facebook sau Instagram!

Posibilitate

Posibilitate de țintire

Specialistii Mxserv.ro stiu ca cel mai important aspect pentru succesul unei campanii PPC este sa te adresezi doar utilizatorilor cu intentie de cumparare!

responsiv adaptat

Ușor de adaptabil

Publicul tău țintă poate fi atras de un mesaj text, un banner sau un videoclip! Este de datoria noastră să găsim metoda ideală pentru a vă capta atenția!

rent2

Rentabilitate ridicată

Ne asigurăm că fiecare leu investit în campania ta PPC crește șansele de a genera conversii! Obținem cu ușurință 25% CTR și 5% ROAS.

raporte2

Raportare exactă

Vrei să vezi cum cheltuim bugetul tău și dacă sumele investite se transformă în conversii? Vă oferim un raport complet și un manager de cont dedicat!

de ce noi?
clip dosare

De ce noi?

Pentru că livrăm rezultate din prima zi!

 • Construim parteneriate

  Ajutăm partenerii noștri să investească eficient bugetul de promovare, oferindu-le strategii personalizate care produc vânzări și clienți potențiali.

 • 100% creativitate

  Livrăm texte documentate, imagini creative și extensii funcționale pentru a crește rata de clic și interacțiunile cu anunțurile dvs. sponsorizate!

 • Persoană dedicată

  Un manager de cont dedicat vă va informa în mod constant despre configurarea, țintirea și calibrarea campaniei PPC efectuate, oferindu-vă feedback despre buget și rezultate.

 • Configurare precisă

  Ne ocupăm intern și complet de setarea tuturor campaniilor PPC și venim în sprijinul dumneavoastră cu serviciile adiacente Copywriting și Graphics!

 • Analize periodice

  Analizăm și optimizăm constant campaniile PPC în funcție de obiectivele stabilite, de rezultatele obținute și de eforturile depuse de concurenții direcți.

Ești gata discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alege modalitatea de comunicare și un reprezentant te contacta în cel mai scurt timp.

ff

Our clients: