Grafică web

Oferim o imagine profesională afacerii dumneavoastră prin materiale grafice unice!

Căutați servicii profesionale de procesare foto pentru o integrare adecvată a conținutului multimedia într-un site web, magazin online sau rețele sociale? Alegeți serviciile noastre astfel încât fotografiile folosite să vă reprezinte, să aibă calitatea potrivită și să beneficieze de scalabilitate ideală indiferent de dispozitiv!

grafica
paleta culori

Grafică pentru campanii de marketing

Un clic este echivalentul unei conversii. Pentru aceasta, utilizatorii trebuie stimulați să acceseze un banner prin elemente grafice și mesaje plasate strategic.

Identificăm, selectăm și valorificăm la maximum potențialul celor mai eficiente elemente vizuale, facilitând contactul dintre public și bannerele gravate cu simbolul și motto-ul afacerii tale. Online, prima impresie contează și este un îndemn la acțiune pentru utilizatorii care alcătuiesc publicul țintă.

Grafică pentru rețelele sociale

Rețelele de socializare ne arată că este suficient ca un mesaj să fie trimis o dată pentru a fi distribuit de sute sau chiar de mii de ori.

Știați că grafica este elementul care atrage de peste 10 ori mai multă atenție decât textul?

Conținutul grafic care însoțește postările lansate pe Facebook, Instagram sau alte rețele de socializare implicate în promovarea unei afaceri stimulează gradul de interacțiune a mesajului cu publicul căruia vă adresați, ceea ce încurajează un impact mai mare asupra acestui public. Fotografiile au un impact emoțional perceptibil, acționând ca un manifest în rândul utilizatorilor.

121

Postări grafice personalizate

Folosind imagini personalizate, impactul postărilor va fi mult îmbunătățit. În același timp, postările rămân în memoria utilizatorilor și odată distribuite, vor ajuta la propagarea ușoară a brandului tău în Social Media .

232

Conceptul de avatar și copertă

De ce un set compus din avatar și cover pentru principalele rețele sociale? Pentru a transmite mai bine imaginea companiei și a te diferenția de concurență printr-o grafică unificată.

32

Imagini de campanie de marketing

O campanie de publicitate grafică sau o campanie derulată pe rețelele de socializare necesită grafică de calitate pentru un randament ridicat. Proiectăm grafică excepțională pentru campanii excepționale.

Procesarea imaginii

Departamentul de grafică al Agenției Mxserv prelucrează fotografiile în conformitate cu standardele tehnice ale platformelor web, facilitând integrarea optimă a imaginilor editate profesional în conținutul text pentru a fi utilizat pe site sau în campaniile publicitare.

Prelucrarea fotografiilor este un serviciu care poate fi contractat inclusiv pentru integrarea optimă a imaginilor produselor găsite în magazinele online. O imagine de produs ajută enorm în decizia cumpărătorului, prezentarea produsului comercializat în cele mai mici detalii fiind o provocare pentru orice magazin online. Vinzi mai repede și mai mult, te ajutăm cu tot ce înseamnă grafică pentru magazinul tău!

foto

Consultanta achizitie foto

Internetul este un mediu deschis la orice și orice, dar această disponibilitate poate avea două laturi. În calitate de proprietar al unei afaceri cunoscute, va trebui să întâlnești publicul doar cu conținut original, atât scris, cât și mai ales vizual.

Oferim consultanta de specialitate in achizitia de pachete foto premium, dedicate specificului afacerii dumneavoastra. Personalizându-le, acestea vor fi integrate în procesul de comunicare care transmite valorile fundamentale ale afacerii online. Ai nevoie de imagini de stoc pentru a oferi afacerii tale o imagine profesională? Să ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă cercetare, achiziție și prelucrare foto pentru a integra perfect elementele grafice indiferent de platforma folosită.

consultanta

Ești gata discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numești, alegerea modalității de comunicare și un reprezentant te contacta în cel mai scurt timp.

ff

Aplicații folosite: